ایران در جمع کشورهای امن جهان برای سفر
ایران در کنار کشورهایی مانند انگلیس و آلمان جزو امنترین کشورهای جهان برای سفر قرار دارد. نتایج یک تحقیق جدید نشان میدهد ایران در کنار کشورهایی مانند انگلیس، اسلوونی، سوئد و فرانسه و آلمان ، جزو امنترین کشورهای جهان برای سفر قرار دارد.
بر این اساس، دو موسسعه فعال در زمینه ارزیابی خطر اقدام به تهیه نفشهای کردهاند که سطح خطر موجود در هر کشور را از لحاظ احتمال مواجه شدن با خشونتهای سیاسی (شامل تروریسم، شورش، ناآرامیهای دارای انگیزههای سیاسی و جنگ) ناآرامیهای اجتماعی و جرائم خشونتآمیز نشان میدهد.
موسسههای «اینترنشنال SOS» و «کنترل ریسک» گفتهاند برای تهیه این نقشه عوامل دیگری مانند سالم بودن زیرساختهای حمل نقل، وضعیت روابط صنعتی، کارآمدی خدمات امنیتی و اضطراری و آسیبپذیری کشور مورد نظر در برابر بلایای طبیعی هم در نظر گرفته شدهاند.
نقشه یاد شده میزان مخاطرات را در پنج دسته تقسیمبندی کرده است: «ناملموس، کم، متوسط، بالا و خطر مفرط». کشورهای بسیار معدودی در دسته «ناملموس» قرار گرفتهاند. لوکزامبورگ، اسلوونی، سوئیس، نروژ، فنلاند، ایسلند و دانمارک در این طبقه جای دارند.
عده زیادی از کشورهای اروپایی، از جمله انگلستان در فهرست کشورهای کمخطر قرار دارند. در میان کشورهای آسیا، ایران، اردن، عمان، امارات، کویت، گرجستان، آذربایجان، ارمنستان و ازبکستان در این طبقه جا دارند. کانادا، آمریکا، استرالیا و نیوزلند هم همه کمخطر هستند.
سوریه، یمن، افغانستان، لیبی، سودان جنوبی و سومالی برخی از کشورهایی هستند که در دسته پنجم، یعنی خطر مفرط قرار گرفتهاند.
علاقمندان جهت دریافت اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانند بر روی پیوند زیر کلیک نمایند.
https://www.travelriskmap.com/#/planner/map/security
تروال شات یک موسسه فیلم سازی گردشگری به مدیریت آقای مسیح شریف است . وی دانش آموخته اقتصاد گردشگری با پژوهش در فیلم توریسم از دانشگاه UIB اسپانیا و دانش آموخته فیلمسازی از انجمن سینمای جوانان ایران است. متخصص تقدیر شده مدیریت بازاریابی و تبلیغات و دیپلماسی عمومی با تخصص در برندینگ مقصد از طریق سینما و گردشگری و فعالیت عملی به عنوان دیپلمات گردشگری، خبرنگار، عکاس و فیلمساز برنده جایزه. وی از جمله در ایران با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سازمان توسعه تجارت، مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، گروه مالی و بانک گردشگری، کانون راهنمایان گردشگرى و رسانه های مختلف و در جهان با آکادمی بین المللی مطالعات گردشگری و سازمان جهانی جهانگردی ملل متحد (UNWTO) در مادرید در برنامه های منطقه ای آسیا و اقیانوسیه، خاور میانه و شبکه دانش گردشگری کار کرده است. مسیح شریف از جمله با موضوعات "گردشگری فیلم"، "گردشگری ادبی"، "رسانه های اجتماعی در گردشگری و هتلداری"، "برندینگ در گردشگری"، "برندینگ ملی"، "گردشگری و دیپلماسی عمومی" و "گردشگری خلاق و خلاقیت در گردشگری" برای مخاطبین در آمریکا، اسپانیا، ایران، پرتغال، تایوان، جمهوری چک و صربستان سخنرانی کرده است و در مقام عضو کمیته علمی، شورای سیاستگذاری، داور، مشاور و مدرس با بخشهای خصوصی، دولتی، دانشگاهی و مردم نهاد داخلی و خارجی همکاری می کند. وی در سال ٢٠١١ موسسه Tourism Leaders را در کشور اسپانیا با هدف پرورش رهبران آینده گردشگری و ارائه خدمات حرفه ای مبتنی بر دانش در سراسر جهان پایه گذاشت. Travel Shots زائیده ایده های او برای ارتقاء جایگاه جهانی ایران با استفاده از دو پتانسیل قابل توجه این کشور یعنی گردشگری و سینماست.
فراخوان برگزاری دهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری شهر اصفهان - یکم تیرماه 1397
برگزاری نشست تخصصی گردشگری در دانشگاه علامه طباطبایی - 30 بهمن 1396
«booking.com» وارد ایران شد.
سامانه رزرواسیون Booking مرزهای تحریم را شکست و وارد بازار ایران شد. این وبسایت که از معروفترینهای رزرواسیون جهان است به تازگی واحد پولی ریال ایران را به سامانه خرید خود اضافه کرده است تا چالش همیشگی دسترسی مالی محدود ایرانی را حل کند.
این سامانه رزرواسیون که به 43 زبان دنیا مسلط است به بیش از یکمیلیون و 600هزار هتل در 120 هزار مقصد دسترسی دارد که شبانه روزانه یکمیلیون و 200هزار اتاق از طریق آن روزو میشود. درحال حاضر تعدادی از هتلهای ایران به این سامانه پیوسته اند که رزرو اتاق در ایران را برای گردشگران خارجی تسهیل میکند.
برگزاری همایش مدیریت گردشگری در دانشگاه علامه طباطبایی - 29 بهمن ماه 1396
رونمایی از لوگوی رویدادهای گردشگری همدان ۲۰۱۸
همدان در سال ۲۰۱۸ میزبان برگزاری دو رویداد جهانی در حوزه گردشگری است:
همدان پایتخت گردشگری آسیا
همدان میزبان اجلاس جهانی گردشگری
همدان پایتخت گردشگری آسیا در سال 2018/ وزرای گردشگری 34 کشور آسیایی به همدان میآیند
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری همدان با بیان اینکه همدان در سال 2018 به عنوان «پایتخت گردشگری آسیا» انتخاب شده است گفت: «تأمین زیرساختها، افزایش جذب گردشگر خارجی و رونق صنایعدستی مهمترین اهداف این ادارهکل در سال 2018 و همزمان با برگزاری این رویداد بین المللی است.»
علی مالمیر مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری همدان امروز سهشنبه 2 آبان در گفتوگو با خبرنگار میراثآریا با بیان این مطلب اظهار کرد: «در اجلاس وزرای گردشگری کشورهای آسیایی، پیشنهاد انتخاب همدان بهعنوان "پایتخت گردشگری آسیا" از سوی جمهوری اسلامی ایران ارائه شد که مورد موافقت اعضای این اجلاس قرار گرفت و نیمه دوم ژانویه 2018 با حضور وزرای گردشگری 34 کشور آسیایی مراسم افتتاحیه این رویداد بینالمللی در همدان برگزار خواهد شد.»
او تصریح کرد: «پیشتر نیز همدان بهعنوان میزبان نشست اعضای وابسته سازمان جهانی گردشگری انتخاب شده که پاییز سال آینده استان همدان میزبان این رویداد بینالمللی با حضور ۵۰۰ عضو از ۱۴۶ کشور دنیا نیز خواهد بود.»
مالمیر با تشریح سوابق فرهنگیتاریخی این استان و جاذبههای گردشگری و ظرفیتهای بینظیر همدان در حوزههایی مانند گردشگری زمستانی تصریح کرد: «برگزاری رویدادهای بینالمللی میتواند نقش مهمی در معرفی ظرفیتها و فرصتهای گردشگری استان همدان بهعنوان یکی از کهنترین استانهای کشور داشته باشد.»
او افزود: «همدان با دارا بودن آثار فرهنگیتاریخی بینظیر همچون هگمتانه و ظرفیتهای گردشگری خصوصا گردشگری طبیعی میتواند میزبان شایستهای برای رویدادهای بینالمللی باشد.»
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری همدان یادآور شد: «تأمین زیرساختها، افزایش جذب گردشگر خارجی و رونق صنایعدستی مهمترین اهداف این ادارهکل در سال 2018 و همزمان با برگزاری این رویداد بینالمللی است تا از این طریق بتوانیم سهم بیشتری از بازارهای بینالمللی گردشگری کسب کنیم.»
او همچنین به انتخاب تبریز بهعنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام در سال 2018 اشاره کرد و افزود: «تصمیمگیران انتخاب این دو شهر به این دو عنوان با هم متفاوت هستند، اما نتایج انتخاب بهعنوان میزبان یک رویداد بینالمللی برای هر دو شهر مشترک است و همانگونه که باید از فرصت تبریز2018 استفاده کنیم باید بتوانیم با برنامهریزیها مدون و مناسب از فرصت انتخاب همدان بهعنوان پایتخت گردشگری آسیا استفاده کرد چراکه هرچه تعداد شهرهای ما برای میزبانی از رویدادهای بینالمللی در حوزه گردشگری بیشتر باشد شاهد معرفی ظرفیتهای مختلف کشورمان در این حوزه هستیم.»